Portal Wesele Oprawa Muzyczna Wodzirej Zespol Muzyczny Sikor

Możecie pisać o wszystkim co Was interesuje i co Wam na duszy leży.

Portal Wesele Oprawa Muzyczna Wodzirej Zespol Muzyczny Sikor

Postprzez sikors » 3 mar 2010, o 08:52

Dzien Dobry,

Obrazek

KAPELA na WESELE

Sikor's Brothers - Muzyka jest nasza pasja, gramy na przyjeciach weselnych. Dajemy bardzo dobra oprawe muzyczna na imprezie weselnej. Goscie sie bawia, wszyscy sa zadowoleni, poniewaz mamy dobry repertuar muzyczny na wesela, jestesmy dobrzy. Szukasz zespolu muzycznego na wesele, studniowke, bankiety, bale, imprezy muzyczne dla dzieci? Nic prostrzego, zajrzyj do naszego serwisu internetowego Zespol-Muzyczny. Gramy w Gorzowie i okolicy w obrebie 150km. Ceny mamy dobre, klient to nasz PAN.

Kontakt Sikor's Brothers

------------------
Budujemy Witryny w konkurencyjnej Cenie - Nowoczesne Strony www.
sikors

Muzyka Kapela Wesela www.promocjastron24.pl Sikor's Brothers

Postprzez BrandonPC » 3 mar 2010, o 22:28

Czesc

Obrazek

Podoba sie mnie ten orkiestra Sikor's Brothers. Ogladalem ich strone, zadzwonilem do nich i dobilem targu. Odnioslem wrazenie bardzo dobre. Cena super dla mnie. Z korzystam z ich uslug na wesele, moja corka za maz wychodzi.

-------------
Porojekty Stron
BrandonPC

Zespol Sikor's Brothers Imprezy Wesela Gorzow Sluby Wesela w

Postprzez Wojtek » 4 mar 2010, o 09:24

Siema

Obrazek

Grali u mnie na weselu. Ta kapela z Gorzowa jest dobra i TANIA, po prostu profesjonalisci. Umia sie zorganizowac, goscie byli zadowoleni, my z zona tez.

Tak jak pisza sa profesjonalistami. Zespol Muzyczny Sikor's Brothers

---------------------------------------------------------------------------------------
REKLAMA
Wojtek

Powrót do Wszysztko co chcecie :)