Wi tam serdecznie, widze że nie ma tu zbyt wielkiego tłoku, ale mam nadziej że ktoś przeczyta to i pomoże mi.Otórz właśnie się wprowadziłem do domu nad narwią obok kacic 6 km od Pułtuska.Nie mam możliwości podłączenia internetu przez kabel gdyż jest tam telefon radiowy, a dyskusji z tp nawet boje sie zaczynac i szkoda mi nerwów.Wiem że działacie na terenie Pułtuska i macie dosyć duży zasię, ale tam niestety nie ma bo byliście u mnie niedawno Państwo i tak stwierdziliście.Czy jest jaka kolwiek możliwośc zainstalowania nadajnika w pobliżu żeby ten internet był w miare dobry?Zależy mi na czasie bo praca moja i mojej żony głównie opiera się na korzystaniu z neta.
Wiem że są różne inne możliwości jak przez satelitę czy komórkę, ale to trochę kosztuje i transfer nie jest zbyt zadowalający.
Gdtby dało się cos wykombinować, postawić mi antene gdzies niedaleko, napewno kupa osób w okolicy skorzystała by z tego, a jesli nie jestem w stanie zapłacić za dostęp trochę więcej, oczywiście za dobry transfer:)
Jeśli możecie jakos pomódz, jeśli jest to kwestia nadajnika postawienia tylko to może bym mógł pomódz jakoś finansowo jesli by to niebyło zbyt drogie?Proszę o jakąs odpowiedz. Pozdrawiam