Impreza i po... hehe

Wszysko co Was bawi i śmieszy. Może być nawet zboczone :P

Impreza i po... hehe

Postprzez MSNbot Media » 22 sie 2007, o 11:25

> > > >> Pewne bogate małżeństwo postanowiło wyjść wieczorem na imprezę.> > > >>> > > >> Jako, że mieli zamiar wrócić późno, dali swojemu kamerdynerowi wolne> do> > > >> następnego dnia. Okazało się jednak, że żona nie bawiła się za> dobrze,> > > >> więc> > > >> postanowiła wrócić szybciej do domu. Mąż natomiast bawił się> > wyśmienicie> > > >> i> > > >> został dłużej na imprezie.> > > >>> > > >> Kiedy kobieta weszła do domu,zobaczyła kamerdynera Jana w jadalni.> > > >> Zaprowadziła go do sypialni. Spojrzała na niego i powiedziała:> > > >>> > > >> - Janie, zdejmij moją suknię.> > > >>> > > >> Zrobił to powoli.> > > >>> > > >> - Janie, zdejmij teraz moje pończochy i podwiązki.> > > >>> > > >> Zdjął jak mu kazano.> > > >>> > > >> - Janie, a teraz mój stanik i majtki.> > > >>> > > >> Zdjął.> > > >>> > > >> Napięcie wciąż rosło, gdy kobieta dodała:> > > >>> > > >> - Janie, jeżeli jeszcze raz założysz moje ciuchy, to k... n > wylatujesz...
MSNbot Media

Powrót do Kawały